lirik syair tanpo waton gus dur

by Dlondonk irenk on 08:50 AM, 24-Nov-11

Category: rung enek isine

Syi'ir Tanpo Waton Lirik Gus Dur Syi'ir Tanpo Waton al-magfurlah KH Abdurrahman Wachid (Gus Dur) ﺍﺳﺘﻐﻔﺮ ﺍﻟﻠﻪ ﺭﺏّ ﺍﻟﺒﺮﺍﻳﺎ # ﺍﺳﺘﺘﻐﻔﺮ ﺍﻟﻠﻪ ﻣﻦ ﺍﻟﺨﻄﺎ ﻳﺎ ﺭﺑّﻲ ﺯﺩﻧﻲ ﻋﻠﻤﺎ ﻧﺎﻓﻌﺎ # ﻭﻭﻓّﻘﻨﻲ ﻋﻤﻼ ﺻﺎﻟﺤﺎ ﻳﺎ ﺭﺳﻮﻝ ﺍﻟﻠﻪ ﺳﻼﻡ ﻋﻠﻴﻚ # ﻳﺎ ﺭﻓﻴﻊ ﺍﻟﺸﺎﻥ ﻭ ﺍﻟﺪﺭﺝ ﻋﻄﻔﺔ ﻳﺎ ﺟﻴﺮﺓ ﺍﻟﻌﺎﻟﻢ # ﻳﺎ ﺃﻫَﻴﻞ ﺍﻟﺠﻮﺩ ﻭﺍﻟﻜﺮﻡ astaghfirullah robal baroya astaghfirullah minal khotoya rabbi zidni ilman nafia wawafiqni amalan sholihan Ya rasulalla salamun alaik ya rafi asyani waddaraji atwatayyaji ratalalami ya uhai laljuu diwal karami ngawiti ingsun nglarar syiiran kelawan muji maring pengeran kang paring rohmat lan kenikmatan rino wengine tanpa pidungan 2x duh bolo konco priyo wanito ojo mung ngaji syareat bloko gur pinter dongeng nulis lan moco tembe burine bakal sangsoro 2x akeh kang apal quran hadise seneng ngafirke marang liyane kafire dewe dak digatekke yen isih kotor ati akale 2x gampang kabujuk nafsu angkoro ing pepahese gebyare dunyo iri lan meri sugihe tonggo mulo atine peteng lan nisto 2x ayo sedulur jo ngelaleake wajibe ngaji sak pranatane nggo ngandelake iman tauhide baguse sangu mulyo matine 2x kang aran sholeh baguse atine kerono mapan sari ngelmune laku thoriqah lan makrifate ugo hakekat manjing rasane 2x al quran qadim wahyu minulyo tanpa dinulis iso diwoco iku wejangan guru waskito den tancepake ing jero dodo 2x kumantil ati lan pikiran mrasuk ing badan kabeh jeroan mukjizat rosul dadi pedoman minongko dalan manjinge iman 2x kelawan Allah kang moho suci kudu rangkulan rino lan wengi ditirakati diriyadhahi dzikir lan suluk jo nganti lali 2x uripe ayem, rumongso aman dununge roso tondo yen iman sabar narimo najan paspasan kabeh tinakdir saking pengeran 2x kelawan konco dulur lan tonggo kang podho rukun ojo nesio iku sunahe rasul kang mulya nabi Muhammad panutan kito 2x ayo nglakoni sekabehane Allah kang bakal ngangkat drajate senajan asor toto dhohire ananging mulya maqom drajate 2x Ya rasulalla salamun alaik ya rafi asyani waddaraji atwatayyaji ratalalami ya uhai laljuu diwal karami koleksifree.blogspot.com/2011/07/syiir-tanpo-waton-lirik-gus-dur.html?m=1

Share on Facebook Share on Twitter

Comments

11 responses to "lirik syair tanpo waton gus dur"

Denjava [07:48 PM, 24-Nov-11]

absen sob

boejal [06:55 AM, 25-Nov-11]

siang sob. Mampir absen nice info sob.

Ijolumut'z [06:43 AM, 27-Nov-11]

Makasih banyak Sob.. biggrin

Subenu [04:30 PM, 29-Nov-11]

makasih sob dah sempat mampirsmile

mr. ¡sëng [12:43 AM, 19-Dec-11]

nice post sob.. smile salam kenaal..

Cungkring's™ [01:25 PM, 24-Jan-12]

Kunjungn perdana gan, jgn lupa kunjungn balik n follownya juga ea.... biggrin

Subenu [08:44 AM, 26-Jan-12]

oke ...bos Cungkring's™ ..

faiq [11:11 AM, 11-Mar-12]

oke bos!!!!!!!!

car performance [02:15 PM, 19-Mar-12]

Stockcar makeshift box, where i need, the article gears together jazz drag parish and lost critical and in the bud mutual regard method. http://xakgeum.com

xUZZkHgibZBkeYF [07:35 AM, 12-Dec-12]

http://scoutsharmherbal.com/products/men_s_health/viagrasuperactive/order/ Viagra Super Active

Dlondonk irenk [05:27 AM, 14-Dec-12]

@xUZZkHgibZBkeYF,

Subscribe to comment feed: [RSS] [Atom]

New Comment

[Sign In]
Name:

Comment:
(You can use BBCode)

Security:
Enable Images